Professionele haarwerken

Ongewenste kaalheid door chemotherapie, stress of ziekte is erg confronterend en heeft vaak een grote emotionele impact. Hoewel haaruitval zelf moeilijk valt tegen te gaan, kunnen we de kaalheid wel op een elegante manier verbloemen. Een professioneel haarwerk geeft de drager op een discrete manier een stukje eigenwaarde terug. Zeker omdat ze – mits goed aangemeten – tegenwoordig nauwelijks nog van echt zijn te onderscheiden. Binnen onze praktijk is er een samenwerking met Hairnation Haarwerken (Oud Gastel) en DOK Haarwerken (Willemstad).

OUD GASTEL HAIRNATION

Professionele haarwerken van Hairnation
In het verlengde van onze praktijk hebben we voor patiënten die kampen met ongewenste kaalheid een haarwerkspecialist in huis. Marleen van Bruchem van Hairnation Haarwerken heeft ruim 30 jaar ervaring in het vak. Naast vakbekwaam is zij erg begaan met het lot van haar cliënten. Marleen meet haarwerken aan van zowel echt als synthetisch haar, volledig naar wens van de cliënt. Eventueel verzorgt ze ook visagie, speciaal gericht op dames die kampen met ongewenste kaalheid:

 • Standaard confectie haarwerken
 • Synthetische haarwerken
 • Haarwerken van echt haar
 • Maatwerk haarwerken, zowel van echt als synthetisch haar
 • Aangepaste visagie
 • Grote collectie accessoires, waaronder mutsjes, shawls en bandeaux
 • Advies en hulp bij onderhoud van uw haarwerk

Vergoeding van uw haarwerk
Hairnation is aangesloten bij de SEMH (Stichting Erkenningsregeling leveranciers van Medische Hulpmiddelen). Dit waarborgt niet alleen de kwaliteit van het haarwerk, maar betekent ook dat u (een deel van) uw haarwerk kunt declareren bij uw zorgverzekeraar. Die kan u ook meer vertellen over de hoogte van de vergoeding, want dat verschilt per zorgverzekeraar.

Een afspraak maken of meer informatie

Marleen van Bruchem werkt uitsluitend op afspraak. Wilt u een afspraak maken, dan kunt u bellen 0165-853738 of mailen info@hairnation.nl

Voor meer informatie over Hairnation kijkt u op de website: www.hairnation.nl.

DOK KAPPERS WILLEMSTAD

Eigenaresse en initiatiefneemster Lenny Burgers: ’Ik ben op het idee gekomen doordat enkele van mijn klanten door een chemokuur hun haar kwijtraakten. Dat heeft een enorme impact. Voor een haarwerk moeten ze dan ook nog ver reizen, want in de omgeving van Willemstad is dat niet te krijgen. Met mijn salon hebben zij nu de mogelijkheid om daarvoor dichter bij huis te blijven, in een vertrouwde en intieme omgeving. Samen met mijn collega’s Laila Martens en Iris de Jongh bied ik hen persoonlijke aandacht en service in een huiselijke sfeer’.

DOK haarwerken staat voor:

 • Persoonlijk advies en betrokkenheid.
 • Privacy, rust en discretie in onze haarwerkstudio in het souterrain van de kapsalon
 • Vooraf duidelijkheid over de prijs en vergoedingen
 • Op afspraak in onze haarwerk studio, van maandag t/m zaterdag
 • Mogelijkheid tot het reserveren van uw haarwerk tot max 6 weken
 • Het declareren van uw haarwerk nemen wij voor u uit handen

Levertijden
Voor confectie haarwerken geldt een directe levering of binnen 2 werkdagen. Voor maat haarwerk geldt een levertijd van 12 weken. Mocht om welke reden dan ook de levertijd anders uitvallen wordt tijdig geïnformeerd. U kunt, door uiteenlopende redenen, een haarwerk bij ons reserveren. Het reserveren geldt voor een perioden van minimaal 3 weken en maximaal 6 weken.

Nazorg
Heeft u bij DOK kappers / haarwerken een haarwerk besteld. bieden wij ook de nodige nazorg. Deze nazorg bestaat uit adviezen, verzorging, herstel en aanpassingswerkzaamheden.

Verzekering
Uw verzekeraar neemt een tegemoetkoming in de kosten voor haar rekening, afhankelijk van uw pakket. Wij zoeken dat graag voor u uit en nemen de administratieve rompslomp uit handen door rechtstreeks bij uw verzekeraar te declareren. Vanaf 2018 is de basisvergoeding van uw haarwerk: € 431,00. Kom vrijblijvend langs en laat u informeren over de mogelijkheden.

Een afspraak maken of meer informatie
Als u overweegt een pruik of haarwerk aan te schaffen, is het verstandig dat u zich vooraf goed laat voorlichten. U kunt geheel vrijblijvend een afspraak met ons maken voor een intake gesprek. Neem contact met ons op, wij maken binnen 5 dagen een afspraak voor een intake gesprek. Bij een intake gesprek wordt getracht om tot een best mogelijke oplossing te komen. Alle voor- en nadelen betreffend een haarwerk worden besproken.

DOK haarwerken is aangesloten bij: ANKO haarwerkspecialist, De Geschillencommissie en Stichting Haarwensen.

Voor meer informatie: www.dokkappers.nl en/of bel voor een afspraak: 0168 – 472619