Hoe lang ben je al werkzaam in de praktijk?
5,5 jaar

Waarom heb je gekozen voor fysiotherapie?
Ik heb niet heel bewust gekozen voor de fysiotherapie, maar meer voor de familie van Zuilichem. Ik ken Marieke van Zuilichem al lang en werkte in Tilburg op het moment dat haar moeder Nelleke een stapje terug wilde doen. Na mijn studie Sport en Economie heb ik in de fitnessbranche gewerkt en daar veel mogen leren. In Tilburg heb ik een sportschool helemaal mee op mogen bouwen, een mooie ervaring, maar met een klein meisje thuis en de wens voor een 2e kindje werd de reisafstand een beperking. De kans die zich in Oud Gastel voordeed deed heb ik met 2 handen aangegrepen. De taken van Nelleke van Zuilichem heb ik overgenomen in combinatie met één dag achter de balie.

Welke specialisaties heb je?
Als office manager draag ik de verantwoordelijkheid voor de administratie en plannen. Daarnaast probeer ik de directie en collega’s te helpen met de nevenwerkzaamheden en daarnaast een luisterend oor te zijn voor iedereen.

Wat maakt je werk zo leuk?
Geen één dag is hetzelfde. Ik bedenk me ‘s ochtends altijd wat ik die dag allemaal moet doen en aan het eind van de dag is het vaak een uitdaging alles af te krijgen. Ik vind het super leuk om daar te zijn waar het bruist. Daar krijg ik energie van. Het sociale karakter spreekt me erg aan en meedenken om de praktijk goed te laten draaien vind ik een uitdaging.

Voor welke pijnklachten kunnen mensen bij jou terecht?
Voor pijnklachten zijn mijn collega’s, maar alle andere vragen, klachten of leuke verhalen, daar sta ik voor klaar.

Waar kan iemand jou voor wakker maken?
Een hele leuke dag met ons gezin of een glas wijn met vrienden.

Wat zijn je hobby’s/sporten?
Mijn hobby’s zijn met vrienden op stap gaan, leuke activiteiten ondernemen met het gezin en op sportief vlak bijna alles. Ik zwem, tennis, volleybal en doe aan hardlopen.